Bli medlem

Vill du bli medlem i Stockholm Trekkers? Vad trevligt! Välkommen in i en förening där vi umgås och tittar på Star Trek och annan science fiction tillsammans.

För att bli medlem i Stockholm Trekkers behöver du göra två saker:

  1. Betala medlemsavgiften.
  2. Registrera dig via medlemsformuläret.

 

Information om medlemsavgifter
(klicka för att se innehållet)

Information om medlemsavgifter

Alla besökare under 12 år deltar gratis i trekdagarna.

Cadet (dagsmedlemskap)

Medlemskap: 25 kr per trekdag

Entréavgift när du besöker en trekdag: 100 kr

Välj detta medlemskap när du besöker en trekdag för första gången eller när du följer med en medlem som gäst. Du finns inte med i våra medlemsregister och du kommer inte att få information om föreningens verksamhet eller aktiviteter. Medlemskapet kan endast betalas på plats på trekdagen, inte i förväg.

Engineer

Medlemskap: 200 kr per år (12–17 år = 100 kr/år)

Entréavgift när du besöker en trekdag: 100 kr

Välj detta medlemskap om du planerar att besöka färre än tre trekdagar under året. Du blir medlem och får information om föreningens verksamhet och aktiviteter.  Betala gärna ditt medlemskap i förväg, så finns du med på närvarolistan redan när du kommer till trekdagen.

Bridge

Medlemskap: 500 kr per år (12–17 år = 250 kr/år)

Entréavgift när du besöker en trekdag: 0 kr

Välj detta medlemskap om du planerar att besöka fler än tre trekdagar under året. Du blir medlem och får information om föreningens verksamhet och aktiviteter. Betala gärna ditt medlemskap i förväg, så finns du med på närvarolistan redan när du kommer till trekdagen.

Medlemskap i annan förening

Medlemmar i WCT (West Coast Trekkers) och TÖS (Trekkers Östra Sverige)  betalar endast 100 kr i entréavgift vid deltagande på Stockholm Trekkers trekdagar.

Betalning av medlemsavgiften
(klicka för att se innehållet)

Betalning av medlemsavgiften

Nedanstående gäller endast betalning av medlemsavgift för Engineer och Bridge.

Bankgiro

Stockholm Trekkers bankgirokonto: 177-8380

Märk betalningen med den nya medlemmens namn och vilken typ av medlemskap (Engineer eller Bridge) som betalningen avser.

Swish

Stockholm Trekkers Swishnummer: 123 641 85 86

Klicka på länkarna nedan i din mobil för att betala:

Medlemskap BRIDGE: 500 kr/år

Medlemskap BRIDGE: 12–17 år = 250 kr/år

Medlemskap ENGINEER: 200 kr/år

Medlemskap ENGINEER 12–17 år = 100 kr/år

Du kan även skanna QR-koden längst ner på den här sidan med din mobil och själv skriva in rätt belopp. Märk betalningen med vilken typ av medlemskap (Engineer eller Bridge) som betalningen avser.

Medlemsformuläret
(klicka för att se formuläret)

Medlemsformuläret

Fyll i formuläret nedan för att registrera dig som medlem i Stockholm Trekkers. Tänk dock på att du inte är medlem förrän du även har betalat medlemsavgiften!

  (Fält markerade med * är obligatoriska.)

  *

  *

  Jag vill samtidigt passa på att komma med ett förslag:

  Jag samtycker till att Stockholm Trekkers hanterar mina personuppgifter (namn, e-post och telefonnummer) i syfte att kontakta mig, skicka ut information, skapa medlems- och närvarolistor samt föra statistik. Jag samtycker också till att Stockholm Trekkers behåller mina personuppgifter även om jag inte längre är medlem i syfte att kontakta mig, skicka ut information och föra statistik. Stockholm Trekkers kommer aldrig att dela mina uppgifter med tredje part. Jag kan när som helst begära att få mina personuppgifter ändrade eller borttagna.*