Bli medlem

Så du vill bli medlem i Stockholm Trekkers? Vad trevligt! Välkommen in i en förening där vi Tittar på Star Trek och annan science fiction och umgås.

Medlemsavgifter

(halva avgiften för de som är under 18år)

Cadet: 20:- samt entré till Trekdag (100:-.)
Gäller för förstagångsbesök samt för gäst till ordinarie medlem. Därefter erlägger man skillnaden mellan Cadetmedlemsskap och den typ av medlemskap man så önskar.

Ingen föranmälan behövs om man följer med någon ordinarie medlem som gäst,

Engineer Officer: 200:- per år samt entré till Trekdag (100:-.)
Passar de som inte kan gå på så många Trekdagar under året.

Bridge Officer: 500:- per år. Fri entré till samtliga Trekdagar .
Passar de som går ofta på Trekdagar.

Stödjande medlem: 100:- per år.
Vill ni stödja Stockholm Trekkers och säkerställa att verksamheten fortlöper är detta medlemskapet för er. Ger ej rätt att besöka Trekdagarna. Går att uppgradera till det medlemskap man så önskar.

Betalning av medlemsavgift

Stockholm Trekkers bankgirokonto: 177-8380.

Märk talongen med namn och vilken typ av medlemskap som betalningen avser. Glöm inte att fylla i medlemsformuläret här under.

Medlemmar från WCT (West Coast Trekkers),  TSS (Trekkers Södra Sverige) och TÖS (Trekkers Östra Sverige) erlägger endast Trekdagsavgift 100:- vid deltagande på Stockholm Trekkers Trekdagar.

Tänk på att du inte är medlem innan du har betalat medlemsavgiften, det räcker inte med att bara fylla formuläret 🙂

Välkommen!

(Fält markerade med "*" är obligatoriska)

*

*

*

* *

Jag har ett eget konto på (Så att vi kanske kan dela dina upplevelser/tankar/bilder. Vi frågar självklart först. 🙂 ):

FacebookTwitterInstagram

Jag vill samtidigt passa på att komma med ett förslag:

Personuppgifter

För att vi ska kunna sköta föreningens ordning och ekonomi måste vi få ditt tillstånd att hantera dina personuppgifter i våra register. Dessa personuppgifter kommer att användas för statistik, närvarolistor och medlemsinformation. Vi kommer också att behålla uppgifterna även om du inte längre är medlem för att kunna kontakta dig och för att hålla statistik. Uppgifterna kommer vi att hantera endast för föreningens bruk, och vi kommer inte att sälja eller låta tredje part få tillgång till dem.

Om du inte kan acceptera dessa villkor kan du ta kontakt med oss på medlemsregistret@stockholmtrekkers.se så att vi kan komma överens om hur vi ska göra med dina personuppgifter.

Ja, jag accepterar detta.*